Plaatsen

Een container huren in Lelystad? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Lelystad? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw of sloopklus.

Als je geen idee hebt welk afvalsoort in welke container mag kun je gebruik maken van onze keuzehulp. De keuzehulp geeft informatie over alle soorten containers en de afvalsoorten die daarin mogen. Bij Container Verlener is een container huren niet moeilijk: je hoeft alleen je afvalsoort te selecteren en de container die daarbij hoort. Tot slot hoef je alleen nog maar te betalen.

Container Verlener maakt gebruik van een assortiment met 3 verschillende containers: een open container van 6 m3, een open container van 10 m3 en een dichte container van 10 m3. De afvalsoorten die in deze containers mogen zijn: hout, puin, alles door elkaar, bouw en sloopafval gemengd, dak afval, groen afval, zand/grond, tegels/puin/stenen en tuinhout.

De voordelen voor het huren van een container bij Container Verlener zijn: binnen 24 uur worden de containers geleverd, Container Verlener hanteert scherpe all-in tarieven en we zijn altijd duidelijk over de prijs.

De klus afgerond en de container is niet meer nodig? Dan vul je via onze website het ophaal-formulier in. De container zal dan binnen 2 werkdagen opgehaald worden. Wanneer er nog meer afval is kun je gewoon via de website weer een nieuwe container bestellen (eventueel met andere afvalsoort). Bij het ophalen van de container hoeft er niet verplicht iemand aanwezig te zijn.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Containerverlener 2019. Privacyverklaring