Plaatsen

Een container huren in Emmeloord? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Emmeloord? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw of sloopklus.

Een container huren bij Container Verlener is niet moeilijk, je hoeft alleen maar de afvalsoort te selecteren, een container te kiezen en te betalen. De containers zullen geplaatst worden op de plek die daarvoor is aangegeven. Als je niet weet welke afvalsoort in welke container mag kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Deze zal uitgebreid informatie verstrekken over de verschillende containers en de afvalsoorten.

De containers in het assortiment van Container Verlener zijn er in verschillende maten. De maten van de containers zijn 6 m3 en 10 m3 en je kunt kiezen uit een open of dichte container. De afvalsoort combinaties die wij aannemen zijn tuinhout, puin/tegels/stenen, grond/zand, groen afval, dak afval, bouw en sloopafval gemengd, alles door elkaar, puin en hout.

Container Verlener streeft ernaar om de containers binnen 24 uur te plaatsen. Ook hanteren we scherpe all-in tarieven en zijn altijd duidelijk over de prijs. Dit zijn enkele voordelen wanneer je een container huurt bij Container Verlener.

Bij het ophalen van de containers is aanwezigheid niet verplicht. Wanneer de container klaar is om opgehaald te worden dient het ophaal-formulier op de website ingevuld te worden. De containers worden dan binnen 2 werkdagen opgehaald. Wanneer er nog meer afval is kan er een nieuwe container besteld worden via de website (eventueel met een andere afvalsoort).

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Containerverlener 2019. Privacyverklaring