Over de containerverlener

Containerverlener is dé specialist op het gebied van verhuur van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij verhuren containers in alle soorten en maten en helpen u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw afval. Wilt u snel en gemakkelijk een afvalcontainer huren om vuilnis af te voeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor containers van klein tot groot: Containerverlener biedt uitkomst bij al uw afvalvragen!

Voor elke afvalsoort een passende oplossing

Gaat u opruimen of verbouwen en komt er afval vrij? De containers van Containerverlener zijn geschikt voor uiteenlopende afvalsoorten. Of u nu bouw- en sloopafval wilt afvoeren, huisraad, groenafval of tuinhout: voor elke afvalvraag kunt u bij ons terecht! Lees hier meer over de verschillende afvalsoorten.

Containers op maat

Afhankelijk van de hoeveelheid afval kunt u bij ons kiezen uit twee verschillende containermaten. Daarnaast kunt u een dichte container huren met een capaciteit van 10m3.

Onze service

In de webshop van Containerverlener selecteert u online gemakkelijk en snel de afvalcontainer die u wilt huren. Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Wij leveren de container op werkdagen binnen 24 uur. Aan het einde van de huurperiode van twee weken halen wij de afvalcontainer weer bij u op. Vervolgens voeren wij het afval conform alle milieuvereisten af in onze eigen milieustraat.

Containerverlener is onderdeel van Sortas Recycling Urk en Van Dijk Containers Genemuiden.

Bestel een container

© Containerverlener 2019. Privacyverklaring