Bestellen

Bestelling wijzigen

Heb je per abuis een verkeerd artikel besteld, of wil je bijvoorbeeld het afleveradres van de bestelling wijzigen? Geen probleem, als de container nog niet verzonden is kunnen we het nog voor je aanpassen. Als je al een verzendbevestiging hebt ontvangen is de container al te ver verwerkt om het nog te kunnen aanpassen, maar uiteraard helpen we je dan ook nog graag!

Annuleren

Wil je een betaalde bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we de container tijdig kunnen annuleren en storten wij binnen elke werkdagen het geld terug.

Als je bestelling al onderweg is worden er transport kosten in rekening gebracht, Als de container wel is ontvangen kun je het via de normaleophaal procedureaan ons doorgeven. Het aankoopbedrag min de transportkosten (66,55 euro inclusief BTW) storten we dan binnen enkele werkdagen na ontvangst van je retourzending weer aan je terug.

Advies bij aankoop

Heb je advies nodig om een juiste keuze te maken? Kan u gebruik maken van onzecontactmogelijkheden. Op deze manier proberen we iedereen te helpen, voor het kiezen van de juiste container en afvalstroom.