Veelgestelde vragen

De prijs voor een container is inclusief 4 weken huur en de aangegeven afvalsoort. Check goed wat er precies voor afvalsoort in de container mag. Voor elke dag dat de container langer staat dan 4 weken wordt € 2 per dag gerekend. Als er ander afval in zit dan er is aangegeven bij de bestelling kan de prijs hoger uitvallen. Hiervan ontvangt u achteraf een factuur. U huurt al een container vanaf € 155,00 incl. btw.
Vul het ophaalformulier in op onze website om een volle container af te laten voeren. Na het invullen en versturen van het ophaalformulier ontvangt u een bevestiging per e-mail. Containers worden binnen 2 werkdagen opgehaald tussen 07:00 en 18:00 uur. Hebt u opnieuw een lege container nodig, bestel deze dan via de website. Zorg ervoor dat de container vrij staat en bereikbaar is voor de chauffeur. Wanneer de container niet vrij staat rijdt de chauffeur voor niks en zullen de kosten voor rit in rekening gebracht worden.
Als de container ander afval bevat dan de afvalsoort waarvoor de container is gehuurd, kunt u een naheffing krijgen. Check daarom goed wat er precies voor afvalsoort in de container mag. Als er ander afval in zit dan er is aangegeven bij de bestelling, kan de prijs hoger uitvallen en ontvangt u hiervan een factuur. Ook wordt voor elke dag dat de container langer staat dan 4 weken (excl. ophaalservice tijd) € 2 per dag gerekend.
Is er een vergunning nodig voor het huren van een container? Dat is per gemeente verschillend, check daarom de regels van jouw gemeente en kom niet voor verrassingen te staan. Wanneer de container zich op eigen terrein bevindt is er geen vergunning nodig.
Aanwezigheid is niet verplicht, mits bij de bestelling via de website duidelijk is aangegeven waar de container geplaatst moet worden. Zorg er wel voor dat u telefonisch bereikbaar bent op het telefoonnummer dat u opgeeft bij de bestelling, voor het geval er toch problemen zijn bij de plaatsing.
Maak gebruik van de container keuzehulp op onze website om te bepalen welke container voor u het meest geschikt is.
De huurperiode is vier weken. De container mag ook langer blijven staan. Voor elke dag dat de container langer staat dan vier weken wordt er € 2 per dag gerekend.
De container mag tot 20 cm boven de rand gevuld worden. Er mogen geen uitstekende delen zijn aan de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de container. De container mag geen asbest of klein chemisch afval bevatten. Schade aan de container door brand o.i.d. is voor rekening van de huurder.
Als huurder van de container bent u verantwoordelijk voor eventuele schade aan de container door bijvoorbeeld brand of andere beschadiging. Ook eventuele kosten op last van de gemeente, politie of brandweer worden aan u in rekening gebracht.
Wij leveren binnen 24 uur op werkdagen. Na afronden van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact op om de levering met u af te stemmen.
Om een idee te geven van de inhoud van een container kunt u uitgaan van 10 kruiwagens per m3. Dus in een container van 6m3 kunnen passen ongeveer 60 kruiwagens afval en in een container van 10m3 ongeveer 100 kruiwagens.

Klantenservice

Staat uw vraag er niet bij? Onze planner Andries staat u graag te woord.

Bel of app naar: 06-15389694

© Container Verlener 2019. Privacyverklaring