Een afvalcontainer nodig in Tollebeek? Container Verlener regelt het voor je!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Tollebeek? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad / grofvuil, tuinklus, verbouw / sloopklus.

Als je niet weet welke container geschikt is voor het afval waar je vanaf wilt check dan onze keuzehulp. Via onze keuzehulp wordt uitgebreid verteld welke container geschikt is voor iedere afvalsoort. Een container huren is makkelijker dan je denkt. Selecteer het juiste afval, kies de juiste container en je hoeft alleen nog maar te betalen. De containers worden geplaatst op de aangegeven plek.

Container Verlener neemt verschillende soorten afval aan, namelijk hout, puin, bouw, sloopafval, dak afval, groen afval, grond/zand, tegels, stenen en tuinhout. Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten containers. Zo hebben wij open, maar ook dichte containers, de verschillende groottes zijn 6 m3 (alleen open) en 10 m3 (open en dicht).

De voordelen van een container huren bij Container Verlener zijn: de containers worden altijd binnen 24 uur geplaatst, wij hanteren scherpe all-in tarieven en we zijn altijd duidelijk over de prijs voor het huren van een container.

Heb jij de opdracht afgerond? Dan kunnen we de container weer komen halen. Via onze pagina is een ophaalformulier dat ingevuld kan worden. De container wordt dan binnen 2 werkdagen weer opgehaald. Wanneer er nog meer afval is terwijl de container vol zit, kan er een nieuwe besteld worden. Tijdens het ophalen van de container is aanwezigheid niet verplicht.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Container Verlener 2019. Privacyverklaring