Een container huren in Rutten? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Rutten? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw of sloopklus.

Het huren van een container is heel makkelijk via Container Verlener. Je hoeft alleen het juiste afval te selecteren, de juiste container te selecteren en dan alleen nog te betalen. Op de plek die wordt aangegeven zal de container geplaatst worden. Via onze website is een keuzehulp te vinden die uitgebreid informatie deelt over afvalsoorten en containers.

Container Verlener neemt de volgende soorten afval af: hout, puin, alles door elkaar, sloop en bouwafval gemengd, groen afval, dak afval, grond/zand, tegels, puin, stenen en tuinhout. De containers van Container Verlener zijn er in verschillende soorten en maten. We zijn in het bezit van open maar ook dichte containers. De maten van de containers zijn 6 m3 en 10 m3.

De containers van Container Verlener worden binnen 24 uur geplaatst. Ook hanteren we scherpe all-in tarieven en zijn we eerlijk en duidelijk over de prijs van de containers. Een container van Container Verlener heeft zo zijn voordelen.

De klus afgerond en de container klaar om gehaald te worden? Vul via onze website het ophaal-formulier in. De container zal vervolgens binnen 2 werkdagen weer opgehaald worden. Wanneer er nog meer afval is kun je via onze website gewoon een nieuwe container bestellen (eventueel met een andere afvalsoort). Aanwezigheid is niet verplicht tijdens het ophalen van de container.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Container Verlener 2019. Privacyverklaring