Een container huren in Marknesse? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Marknesse? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw en sloopklus.

Een container huren is zo moeilijk niet. Selecteer je afvalsoort, kies de juiste container en betaal. De containers worden geleverd op de aangegeven plek. Via onze keuzehulp wordt uitgebreid informatie verstrekt over welk afval geschikt is voor welke container. Dit is handig wanneer je niet weet welke container geschikt is voor het afval waar je van af wil.

Wij nemen de volgende afvalsoorten af: hout, puin, alles door elkaar, bouw en sloopafval gemengd, dak afval, groen afval, grond/zand, puin/tegels/stenen en tuinhout. Container Verlener beschikt over 3 verschillende soorten containers. Een open container van 6 m3, een open container van 10 m3 en een dichte van 10 m3.

De voordelen van een container huren bij Container Verlener zijn: wij leveren de container altijd binnen 24 uur, het hanteren van scherpe all-in tarieven en ook zijn we altijd eerlijk en duidelijk over de prijs van het huren.

Wanneer de klus geklaard is kan de container opgehaald worden. Via onze website is een ophaal-formulier te vinden wat ingevuld moet worden. Binnen 2 werkdagen zal de container opgehaald worden. Wanneer er een nieuwe container geplaatst moet worden, omdat de eerste al vol zit, kun je via de website een nieuwe bestellen. Wanneer de container opgehaald wordt is aanwezigheid niet verplicht.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Container Verlener 2019. Privacyverklaring