Een container huren in Luttelgeest? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Luttelgeest? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw en sloopklus.

Een afvalcontainer huren is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kiest de afvalsoort, de daarbij behorende container en betaalt. De containers worden geleverd op de plek die daarvoor is aangegeven. Wanneer je niet weet welke container geschikt is voor de afvalsoort waar je van af wil, kun je gebruik maken van de keuzehulp. De keuzehulp geeft uitgebreide informatie over de verschillende containers en het afval.

De soorten afval die Container Verlener afneemt zijn: hout, puin, alles door elkaar, bouw en sloopafval gemengd, dak afval, groen afval, grond/zand, puin/tegels/stenen en tuinhout. Container Verlener heeft 3 verschillende containers in het assortiment. Een open container van 6 m3, een open container van 10 m3 en een dichte container van 10 m3.

Een container huren en ook nog binnen 24 uur plaatsing, scherpe all-in tarieven en altijd duidelijkheid over de prijs van een container. Dit zijn de voordelen wanneer je een container huurt bij Container Verlener.

Als de container klaar is om opgehaald te worden kun je het formulier via onze website invullen. De container zal binnen 2 werkdagen opgehaald worden. En wanneer er nog meer afval is kun je via de website gewoon een nieuwe container bestellen (eventueel met een andere afvalsoort). Wanneer de container opgehaald wordt hoeft er niemand aanwezig te zijn.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Container Verlener 2019. Privacyverklaring