Een container huren in Lemmer? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Lemmer? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw of sloopklus.

Wij nemen verschillende soorten afval af zoals: bouw en sloopafval, puin, hout, alles door elkaar, groen afval, dak afval, grond/zand, stenen, puin, tegels en tuinhout. Container Verlener heeft open en dichte containers in verschillende maten. De maten zijn: open container 6 m3, open container 10 m3 en een dichte container van 10 m3.

Het huren van een container is makkelijker dan je denkt. Je selecteert de juiste container, je selecteert de afvalsoort die in de container gaat en daarna hoef je alleen nog te betalen. De containers worden geleverd op de plek die jij aangeeft. Wanneer je niet weet welke afvalsoort in welke container mag kun je gebruik maken van de keuzehulp. Onze keuzehulp geeft je alle informatie over containers en afvalsoorten.

Container Verlener hanteert scherpe all-in tarieven en is altijd eerlijk en duidelijk over de prijs van een container. Ook worden de containers binnen 24 uur geplaatst. Dit zijn de voordelen van Container Verlener.

De container klaar om gehaald te worden? Via onze website is een ophaal-formulier te vinden wat ingevuld moet worden. De container zal vervolgens binnen 2 werkdagen weer opgehaald worden. Is je container al vol maar heb je nog steeds afval waar je van af wil? Bestel gewoon een nieuwe container via onze website (eventueel met andere afvalsoort). Wanneer de container gehaald wordt is aanwezigheid niet vereist.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Container Verlener 2019. Privacyverklaring