Een container huren in Espel? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Espel? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw of sloopklus.

Een container huren hoeft niet moeilijk te zijn bij Container Verlener. Je hoeft alleen de afvalsoort en de daar bijhorende container te selecteren en te betalen. De locatie waar de container geplaatst moet worden kun je aangeven. Welke afvalsoort mag in welke container? Als dit jou onbekend is kun je gebruik maken van de keuzehulp die je alle informatie geeft.

Afval combinaties die Container Verlener aanneemt zijn puin, hout, alles door elkaar, bouw en sloopafval gemengd, groen afval, dak afval, grond/zand, tegels, puin, stenen en tuinhout. Container Verlener maakt gebruik van verschillende maten containers als 6 m3 en 10 m3. Ook kun je kiezen uit open en dichte containers.

Wat zijn de voordelen van Container Verlener? We proberen altijd de containers binnen 24 uur te leveren, er worden scherpe all-in tarieven gehanteerd en tot slot zijn we altijd eerlijk en duidelijk over de prijs voor het huren van een container.

Wanneer de container vol zit kan deze worden opgehaald. Container Verlener haalt de containers op wanneer het ophaalformulier via de website is ingevuld. Vervolgens wordt de container binnen 2 werkdagen opgehaald. Als er nog meer afval is kun je meteen een nieuwe bestellen via de website (eventueel een ander afvalsoort). Aanwezigheid tijdens het ophalen is niet verplicht.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Container Verlener 2019. Privacyverklaring