Een container huren in Ens? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Ens? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw, sloopklus.

Een container bestellen bij Container Verlener is heel makkelijk! Je hoeft alleen je afval te selecteren, de geschikte container te kiezen en te betalen. Jij geeft de plek aan waar de container geleverd moet worden. Kom je er niet uit bij het selecteren van het juiste afval in combinatie met de container? Dan kun je gebruik maken van onze keuzehulp. De keuzehulp geeft eenvoudig informatie over de containers en het afval.

Wij nemen veel soorten afval af zoals: hout, alles door elkaar, puin, sloop en bouwafval, dak afval, gemengd, groen afval, grond/zand, puin/tegels/stenen en tuinhout. De containers van Container Verlener zijn 6 m3 en 10 m3 en er kan gekozen worden tussen open en dicht.

Container Verlener hanteert scherpe all-in tarieven, ook zijn we altijd duidelijk over de prijs. De containers worden daarnaast altijd binnen 24 uur geplaatst. Een container huren bij Container Verlener heeft dus zo zijn voordelen.

Klaar met de werkzaamheden en de container kan gehaald worden? Via onze website kan het ophaal formulier ingevuld worden en wij komen de container binnen 2 werkdagen halen. Wanneer er nog meer afval is en er een nieuwe container nodig is, bestel dan een nieuwe via de website. Wanneer de volle container gehaald wordt hoeft er niemand aanwezig te zijn.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Container Verlener 2019. Privacyverklaring