Een afvalcontainer huren in Emmeloord? Dan ben je hier op het juiste adres!

 

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Emmeloord? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw of sloopklus.

Alles soorten containers bestellen bij de plaatselijke specialist

De containers worden geleverd vanuit onze vestiging in Urk of Genemuiden. Container Verlener is namelijk een gezamenlijk initiatief van Sortas uit Urk en Van Dijk Containers uit Genemuiden. Wij plaatsen voortdurend containers in de regio Flevoland. 

Afvalcontainer kiezen

 

  • Binnen 24 uur geplaatst
  • Scherpe all-in tarieven
  • Altijd duidelijk over de prijs
  • Makkelijke ophaalservice
  • Voor elke afvalvraag een passende oplossing
  • Geen tussenpartijen
  • Ook op zaterdag

 

De containers zijn er in verschillende maten: 6 m3 en 10 m3 en je kunt kiezen uit een open of dichte container. De afvalsoort combinaties die wij aannemen zijn tuinhout, puin/tegels/stenen, grond/zand, groen afval, dak afval, bouw en sloopafval gemengd, alles door elkaar, puin en hout.

 

Afvalbakken voor Particulieren en Bedrijven

Onze vrachtauto's plaatsen de containers net zo makkelijk bij jouw thuis als bij het bedrijf. 

Een container huren bij Container Verlener is niet moeilijk, je hoeft alleen maar de afvalsoort te selecteren, een container te kiezen en te betalen. De containers zullen geplaatst worden op de plek die daarvoor is aangegeven. Als je niet weet welke afvalsoort in welke container mag kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Deze zal uitgebreid informatie verstrekken over de verschillende containers en de afvalsoorten.

Kies de juiste afvalbak hier

 

Plaatsen en ophalen

Bij het ophalen van de containers is aanwezigheid niet verplicht. Wanneer de container klaar is om opgehaald te worden dient het ophaal-formulier op de website ingevuld te worden. De containers worden dan binnen 2 werkdagen opgehaald. Wanneer er nog meer afval is kan er een nieuwe container besteld worden via de website (eventueel met een andere afvalsoort).

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing. Neem gerust contact

 

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container online huren

© Container Verlener 2019. Privacyverklaring