Een container huren in Dronten? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Dronten? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw of sloopklus.

Bij Container Verlener is het huren van een container makkelijk, want je hoeft alleen een container en de afvalsoort te selecteren en tot slot te betalen. De containers worden geleverd op de plek die jij aangeeft. Via onze keuzehulp vertellen wij uitgebreid over welke container geschikt is voor welk afval. Handig wanneer je niet zeker weet welke afvalsoort in welke container mag.

Container Verlener heeft 3 verschillende containers in bezit. Het gaat om de volgende soorten: een open container van 6 m3, een open container van 10 m3 en een dichte container van 10 m3. De afval combinaties die in deze containers mogen zijn hout, puin, alles door elkaar, gemengd bouw en sloopafval, dak afval, groen afval, grond/zand, tegels/puin/stenen en tuinhout.

Container Verlener verhuurt containers en dat heeft zo zijn voordelen. We proberen altijd binnen 24 uur de container te plaatsen. Ook hanteren we scherpe all-in tarieven en zijn we altijd duidelijk over de prijs voor de huur.

Op onze website is een ophaal-formulier te vinden dat ingevuld dient te worden wanneer de container vol is. Er zal gestreefd worden om binnen 2 werkdagen de container weer op te halen. Wanneer er nog meer afval is en de container zit vol, dan kun je een nieuwe container bestellen via de website (eventueel met andere afvalsoort). Bij het ophalen van de container hoeft er niemand aanwezig te zijn.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Container Verlener 2019. Privacyverklaring