Een container huren in Creil? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Creil? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Onder andere voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw en sloopklus.

Een container huren moeilijk? Bij Container Verlener niet, je selecteert de afvalsoort, selecteert de juiste container en betaalt. De containers worden geleverd op de plek die daarvoor is aangegeven. Onze keuzehulp geeft eenvoudig informatie over alle containers en afvalsoorten. Ideaal als je niet zeker weet welk afval in de container hoort.

De afvalsoorten die Container Verlener afneemt zijn: puin, alles door elkaar, hout, sloop en bouwafval gemengd, groen afval, dak afval, grond/zand, tegels, stenen, puin en tuinhout. Container Verlener beschikt over containers in verschillende maten van 6 m3 en 10 m3. Ook kun je kiezen uit open of dichte containers.

Een voordeel van het huren van een container bij Container Verlener is dat er altijd binnen 24 uur wordt geleverd. Een ander voordeel is dat we scherpe all-in prijzen hanteren en duidelijk zijn over de prijs.

Zijn de werkzaamheden afgerond? Dan is de container klaar om gehaald te worden. Dit gaat via onze website, je vult daar het ophaal formulier in. De container zal vervolgens binnen 2 werkdagen opgehaald worden. Wanneer er nog meer afval is kun je via onze website een nieuwe container bestellen (met eventueel een andere afvalsoort). Bij het ophalen van de container hoeft er niemand aanwezig te zijn.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Container Verlener 2019. Privacyverklaring