Een container huren in Blokzijl? Dan ben je hier op het juiste adres!

Jij wil een container huren en laten bezorgen in Blokzijl? Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor huisraad, grofvuil, tuinklus, verbouw en sloopklus.

Makkelijk is het bestellen van een container bij Container Verlener zeker. Je selecteert het afval, en vervolgens de container en dan hoef je alleen nog te betalen. Ook geef je zelf de plek aan waar de container geplaatst moet worden. Wanneer je niet weet welk afval bij welke container hoort kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Hier wordt uitgebreid informatie gegeven over welk afvalsoort in welke container mag.

Het afval dat wij afnemen is hout, bouw en sloopafval gemengd, alles door elkaar, puin, groen afval, dak afval, grond/zand, tegels, stenen, puin en tuinhout. Het assortiment van Container Verlener bestaat uit verschillende containers. De containers zijn open en dicht, ze hebben een grootte van 6 m3 en 10 m3.

Containers huren bij Container Verlener heeft zijn voordelen. De containers worden altijd binnen 24 uur geplaatst. Ook is Container Verlener altijd duidelijk over de prijs en hanteren zij scherpe all-in tarieven.

Wanneer de klus klaar is vul je via de website het ophaal formulier in en wordt de container opgehaald. Het ophalen van de container gebeurt binnen 2 werkdagen. Wanneer je nog meer afval hebt dan kan er een nieuwe container besteld worden via onze website (eventueel met andere afvalsoort). Aanwezigheid tijdens het ophalen van de container is niet verplicht.

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing.

Wij verzorgen container verhuur in de regio Flevoland, check hier of we jouw dorp of stad bedienen:
Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Vollenhove, Blokzijl, Marknesse, Luttelgeest, Kuinre, Lemmer, Rutten, Creil, Espel, Bant, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Lelystad.

Direct een container huren? Klik dan hier:

Container huren
© Container Verlener 2019. Privacyverklaring