Container assistent
Kies uw klus
Selecteer afvalsoort
3
Selecteer de omvang

Kies de omvang?

Bij de inhoud van een container kunt u uitgaan van 10 kruiwagens per 1m3. Dus in een container van 6m3 passen ongeveer 60 kruiwagens.

Sloopklus

Als uw een standaard badkamer af wilt voeren en hierbij dus onder andere wand- en vloertegels, toilet, douche, badmeubel etc wenst af te voeren is in de meeste gevallen een 3m3 afvalcontainer voldoende. Als u enkel de tegels en keramische producten af wenst te voeren kunt u dit doen in een puincontainer. Wilt u ook andere zaken afvoeren zoals bijvoorbeeld een bad en of douchecabine? Dan is onze bouwafvalcontainer geschikt voor de klus. Wilt u bijvoorbeeld een steense muur (10cm dik) van 20 meter lang en 2 meter hoog mslopen. Kan u de volgende rekensom gebruiken:
Lengte=20mx Breedte=0,10mx Hoogte=2mx1,3=5,2kubieke meter puin.

Grond afgraven

Voor het afgraven van zand en of grond is het relatief eenvoudig te bepalen welk formaat container u nodig heeft. De hoeveelheid grond dat afgevoerd mag worden kan met een simpele berekening berekend worden. Reken eerst uit hoeveel vierkante (m2) het oppervlak is wat afgegraven moet worden ( lengte X Breedte ). Bereken vervolgens hoe diep u de grond gaat uitgraven in centimeters. Rekenvoorbeeld: De tuin is 48m2 en u wilt 10cm gaan uitgraven: Lengte=8mx Breedte=6mx Hoogte=0,10mx 1.3 =6,24m3container.De reden waarom we de som vermeningvuldigen met 1.3 is omdat de grond nooit zo luchtdicht in de container afgevoerd kan worden dan zoals het nu in de grond zit.

Overige

Mocht u nog steeds twijfels hebben kan u altijdcontactmet ons opnemen.

M
M
M
Uw berekening x1,3komt uit op:0M3

Container formaten